Dierenasiel de Bevelanden

Asiel De Bevelanden

Sinds  januari 2017 werk ik als vrijwilliger in het asiel van Goes. Ik wilde graag iets extra’s mijn kennis en ervaring doen. De vrijwilligers in het asiel hebben al heel veel werk te doen, en op deze manier kan ik de honden iets extra’s geven.

Op woensdagochtend help ik mee om de honden wat extra aandacht te geven. Daarnaast kan ik mijn trainingservaring inzetten om de honden net een beetje meer manieren bij te brengen. Ook kan ik de andere vrijwilligers bijstaan als ze vragen hebben over het gedrag van een bepaalde hond. Ik kan ook gerichte informatie geven over hoe bepaald gedrag ontstaat en wat je daaraan kunt doen.

Als extraatje geef ik korting op een privétraining voor alle honden die geplaatst worden via het asiel. Het is altijd prettig om een steuntje in de rug te krijgen bij een nieuw begin. Bovendien ken ik de honden die geplaatst zijn en dat is ook handig om te weten wat hun sterke en zwakke punten zijn.

Kortom, ik hoop dat deze samenwerking voor iedereen positief uitpakt. Ik vind het in ieder geval al heel erg leuk om te doen.

Nieuws dierenasiel de Bevelanden

Dierenasiel de Bevelanden
Dierenasiel de Bevelanden