Privétraining

Privétraining aan huis is een goede oplossing als je niet in de gelegenheid bent om naar een hondenschool te gaan. Of als je graag een paar keer wat extra wilt trainen op dingen die je tijdens de dagelijkse wandeling in de buurt tegenkomt.
In deze tijd wordt er geen groepstraining gegeven voor honden. Privétraining, één op één, is wel mogelijk is. De anderhalve meter afstand is zeker geen probleem.

Trainingen

De cursus bestaat uit 5 trainingen. De eerste training vindt plaats aan huis. Deze duurt ongeveer 75 minuten. Dit is een kennismaking en tevens een eerste uitleg van hoe je met je hond de training aan kunt pakken. Tijdens deze training zullen we ook op pad gaan om de dagelijkse wandeling te oefenen. Hoe pak je dit aan en waar moet je op letten.
De volgende 4 trainingen zullen ongeveer 45 minuten duren. Deze vinden plaats op verschillende locaties, bijvoorbeeld in het park, op de markt, in de stad of bij een kinderboerderij.  Tijdens deze trainingen kan ook gewerkt worden aan het loslopen.

privétraining

Locatie

Deze locaties zullen in overleg gekozen worden. Daarnaast zullen verschillende oefeningen aan bod komen zoals hierkomen en af. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld uitleg te krijgen over de clickertraining of andere trainingsmethoden.

Theorie

Doordat het een individuele training is kan er meer rekening gehouden worden met de raseigenschappen van de hond. Tijdens de trainingen komt de theorie ter sprake, ook dit is weer afgestemd op de individuele hond/baas combinatie. Daarnaast krijg je via de mail het cursusboek en eventuele aparte artikelen die van toepassing zijn. Ook is het altijd mogelijk om tussen de trainingen door te bellen of te mailen voor advies.

Tarief

Privétrainingen: € 50,- per uur.
Een cursus van 5 trainingen: € 200,-

De reiskosten zijn € 0,25 per kilometer vanaf 10 km van Goes

Kynologisch Adviesbureau Carlian Brauckmann,